Vrei să creezi CONEXIUNE REALĂ în Cuplu și cu Copilul eliberându-te de VINOVĂȚIE și RUȘINE?

Participă GRATUIT la acest EVENIMENT de 7 zile!

Înscrie-te acum la Trainingul GRATUIT ce va avea loc în perioada 19 – 25 Septembrie 2023, LIVE, Online, într-un grup de Facebook la finalul căruia vei avea toate cheile ce conduc către relații reușite în cuplu și cu copiii tăi.

Descoperă pașii care te conduc de la decizii și comportamente pornite din energia joasă a vinovăției și rușinii, către încredere și înțelepciune relațională.

Vom parcurge călătoria relațională în 7 pași esențiali,  fără să te mai simți singură, pierdută sau prinsă ca întro capcană în propria viață.

Dacă vrei să:

  • cultivi o altfel de perspectivă asupra trecutului,
  • să ai mai multă încredere în tine,
  • să construiești relații mai autentice și sănătoase, atât cu tine însăți, cât și cu cei din jur,
  • să ai o stare mentală mai pozitivă,
  • să te simți mai îndrăzneață să încerci lucruri noi și să-ți urmezi pasiunile,
  • să fii un model demn de urmat de către copiii tăi,

 

TE INVIT SĂ PARTICIPI la Trainingul – CHALLENGE gratuit ce va avea loc în perioada 19-25 septembrie 2023, unde îți vei deschide calea către explorarea de noi perspective, astfel încat vei putea trăi o viață autentică, bazată pe valorile și dorințele tale, în loc să fii limitată de frică și rușine.

NOTĂ: Înregistrările vor fi disponibile pentru cei ce se înscriu.

Bine te-am găsit!

Sunt Claudia-Mihaela Brighidovici, Psiholog clinician cu Formare în Terapia sistemică de Cuplu și Familie, Terapeut Neurofeedback și Terapie Florală Bach… printre multe alte specializări care ar ocupa prea mult spațiu aici… și am misiunea de a ajuta femeile hotărâte să schimbe dinamicile reactive de familie, astfel încât să fie văzute, apreciate și iubite în relația cu partenerul și să se conecteze autentic cu copiii lor.

Da, pregătirea profesională este importantă și a ocupat un loc semnificativ în viața mea, daaar…..

….peste toate acestea, eu nu sunt diplomele mele

Eu sunt experiențele mele, eu sunt transformările mele, eu sunt trăirile mele….care toate m-au ajutat să ajung omul care sunt azi. 

Povestea mea o poți citi pe site-ul meu. Până atunci…

Transformă VINOVĂȚIA ȘI RUȘINEA într-un model de creștere, astfel încât să te simți mai încrezătoare în abilitățile și deciziile tale și să experimentezi mai multă bucurie și satisfacție în relațiile cu copiii și partenerul…  și…

Înscrie-te la TRAININGUL GRATUIT 7 PAȘI PENTRU RELAȚII ARMONIOASE ÎN FAMILIE

ClaudiaBrighidovici.RO – Toate drepturile rezervate – Termeni și Condiții