Program Audio de 16 zile Pentru Părinții Adolescenților de Gimnaziu și Liceu

Devino Părintele care îți dorești să fii

Experimentează principiile Disciplinei Pozitive și Tehnicile de Eliberare Emoțională (EFT) într-un curs audio UNIC, în care înveți să îți ajuți copilul și înveți să te ajuți pe tine FĂRĂ țipete și certuri, în 16 zile

peste 3 ore

DE TRAINING

7 Aprilie 2021

Începe Cursul

Orice aș face nu mă ascultă și nu știu cum să mai procedez cu el!

Ai putea fi părintele de invidiat – dar, o dată ce copilul tău a pășit subtil către adolescență, trebuie să depui eforturi  mai mari  decât de obicei,  doar pentru a menține o relație cât de cât echilibrată…

Ai putea fi profesor, medic sau  antreprenor  – dar acum, mai mult decât oricând, te lupți să găsești timp pentru a citi cărți, articole, pentru a participa la workshop-uri despre parenting. Toate acestea te forțează să tai din timpul pe care îl petreci cu familia, prietenii, sau cu tine.

Ai putea avea o afecțiune – dar să nu poți petrece timpul liber așa cum ți l-ai imaginat pentru că nu mai ai aceeași energie și forță pe care o aveai odinioară. [sau chiar mai rău, să îți petreci timpul ingrijindu-ți durerile actuale]

În orice categorie a-i intra, la un moment dat copilul tău se va maturiza și aceasta este o parte a vieții  pe care nu o poți evita.

Dar, deși maturizarea este o parte naturală a vieții noastre, ceea ce nu este natural sunt credințele noastre despre CUM se maturizează copiii noștri.

Cum ar fi dacă, odată ajuns adult, copilul tău NU s-ar confrunta cu unele dintre  problemele de mai jos sau chiar cu toate?

Toate cele enumerate mai sus și multe altele sunt o parte din ceea ce vedem, într-o măsură mai mare sau mai mică, la mulți dintre adulții de astăzi. 

Nu sunt suficient de bun(ă) este una dintre convingerile cele mai des întâlnite la noi, adulții.

Dar cum ar fi dacă ar sta în puterea noastră dacă să creștem un copil cu aceleași convingeri distructive ca ale noastre…. sau NU ?

Și cum ar fi dacă este posibil să alegi o opțiune diferită? Una care să te răsplătească cu calm, înțelegere, soluții pentru a-ți ajuta adolescentul.

În orice situație. Oriunde și oricând.

Copiii nu vin pe lume cu un manual de instrucțiuni

Cumpărăm cărți, citim articole de blog, ascultăm podcast-uri, consumăm conținut, căutând răspunsuri și o formulă magică care să ne ajute să înțelegem ceva și să răzbatem prin această etapă de parenting….

Și totuși, nu este suficient.

Experții îți spun că, gata, cunosc procesul, cei 4 pași, secretul către o viață de familie fericită și ușoară.

Ceea ce nu auzi foarte des este că NU există răspunsuri ușor de dat. Da, există vârste și stadii de dezvoltare, dar fiecare familie are dinamica ei unică și fiecare părinte vine cu experiența lui și cu convingerile lui care își pun amprenta pe călătoria lor de părinți.

Ceea ce nu auzi foarte des este că parentingul poate fi uneori haotic, alteori confuz.

Nu numai că este haotic, dar să schimbi dinamica din familia ta, necesită timp și practică.

Anii de Gimnaziu și de Liceu sunt ani de tranziție

Este o perioadă copleșitoare cel puțin din punct de vedere emoțional.

Poate că anticipezi schimbările care se vor produce în viața voastră odată ce copilul devine adolescent, sau poate că le trăiești chiar acum și ești în căutare de soluții care să te ajute să mergi înainte cu fruntea sus.

Drama petrecerii timpului în fața ecranelor capătă o nouă intensitate, influența colegilor crește, dispoziția adolescentului este schimbătoare pe măsură ce încearcă să își dea seama cine este el cu adevărat…Totul este atât de IMPORTANT.

Iar noi stăm pe marginea terenului, nesiguri ce limite să punem, când să fim fermi, când să fim flexibili….Simțindu-ne atât de conectați și de încrezători vreme de un minut, pentru ca în minutul următor să fim pe panta îngrijorării și a lui ”ce-ar fi dacă”….

Toate acestea duc însă la o întrebare chinuitoare:

Există oare o Formulă Universală de Parenting?

După zeci de ani de studii, avându-și originea în anii 1920 prin munca dr. Alfred Adler, Disciplina Pozitivă a fost readusă la viață în anii ’80, de către Jane Nelson, doctor în Psihologie Educațională. Aceasta a continuat cercetările, punând cap la cap elementele esențiale ale conceptului de Disciplină Pozitivă care s-a dovedit a ajuta milioane de părinți de-a lungul timpului, prin consistența lui și prin abordarea realistă în dezvoltarea copilului.

De exemplu:

Este posibil să adoptăm fundamentele unui astfel de concept orientat spre dezvoltarea abilităților de viață și ale relațiilor din cadrul familiei și astfel să nu mai trăim disperarea, frustrarea, furia și să nu ne alterăm drastic calitatea vieții?

Este posibil.

Claudia și Sara Brighidovici

Transformă-ți convingerile, obiceiurile și viața prin programul Audio de 16 zile
Devino Părintele care îți dorești să fii

Devino Părintele care îți dorești să fii este un program pentru părinții care caută o înțelegere mai profundă a provocărilor cu care se confruntă, caută să înțeleagă cum contribuie ei la aceste provocări, dar au nevoie și de instrumente și strategii care nu numai să-i ajute să rezolve probleme, ci și să experimenteze o mai mare bucurie de-a lungul acestei călătorii prin adolescență.

Toate acestea pot fi realizate în doar 30 – 60 de minute pe zi și fiind dispusă la schimbări de perspectivă, la schimbări de obiceiuri, la schimbări de acțiuni.

Ceea ce nu vei găsi în acest program sunt prelegeri lungi, istovitoare și plictisitoare care să te lase cu  dureri de cap și epuizare.

De ce? Pentru că nu vreau să fiu un simplu mesager de informații pe care în zilele următoare să le uiți undeva, într-un colțișor al minții.

Intenția mea este să simți transformarea, să simți ceea ce auzi prin activități simple pe care nu le vei uita ci, din contră, de care îți vei aduce aminte exact atunci când vei avea mai multă nevoie – în interacțiunea cu copilul tău. 

Așadar,   bucură-te de un proces frumos optimizat, care necesită puțin timp și efort  pe zi, dar care are nevoie de perseverență. 

Iată ce-ți promit!

Promisiunea mea este să îți ofer cea mai mare atenție, pe măsură ce înaintezi în program și începi să te confrunți cu diverse provocări.

Promisiunea mea este că vei învăța sa capeți control asupra felului în care acționezi sau reacționezi în fața copilului tău.

La finalul cursului vei fi pregatită sa faci ceva diferit, să apari în fața copilului tău altfel, așa încât sa se schimbe dinamica existentă în familia ta.

Vei învăța să faci pași mici de acțiune, dar cu efecte mari.

Conceptul de Disciplină pozitivă, ca și Tehnicile de Eliberare Emoțională (EFT) sunt recunoscute ca fiind printre cele mai bune strategii și instrumente în domeniul lor.

Aceasta înseamnă că înveți într-un mod științific, structurat și experimental care oferă rezultate adevărate.  Focusul este pe transformarea ta  și nu doar pe transmiterea informațiilor și cunoștințelor.  Scopul meu este să te ajut să-ți modelezi mentalitatea, convingerile și obiceiurile într-un mod în care schimbarea este garantată la sfârșitul programului, dacă urmărești exact pașii.

ACEST PROGRAM AUDIO ESTE CREAT DE CLAUDIA BRIGHIDOVICI

Am fost farmacist vreme de 22 ani, pana cand evenimente din viata mea m-au determinat sa fac o schimbare radicala de drum.

In prezent, sunt Coach, Psihoterapeut in formare, Practician avansat al Tehnicilor de eliberare emotionala.

Am studiat diverse domenii din medicina alternativa: Remediile Florale Dr. Bach, Lucrarea lui Katie Byron, Afirmatiile lui Louis Hay,  Metoda Silva.

Dar, dincolo de pregatirea mea profesionala, care este intr-o continua desfasurare, dincolo de sutele de ore de invatat, de sutele de carti citite si de miile de euro cheltuite pe cursuri si formari (si asta numai in ultimii 4 ani), dincolo de toate acestea……sunt exact ca tine, cea care citesti acum aceste randuri.

Am o fiica de 14 ani cu care am trecut si inca mai trec prin diferite situatii provocatoare. Am invatat insa in ultimii 4 ani mai multe metode/instrumente pe care sa le folosesc in relatia mea cu ea. Am invatat sa-i ofer spatiu si sa o fac sa se simta auzita, vazuta si iubita si am invatat toate acestea inclusiv in urma interactiunilor cu oameni ca tine si ca mine.

 

CE TRANSFORMARE VEI OBȚINE?

Explorează conținutul Cursului Audio

Programul Devino Părintele care îți dorești să fii este conceput astfel încât:

 • Să te ajute să-ți îmbunătățești relația cu copilul tău,
 • Să te ajute să ai grijă de tine și de emoțiile tale pentru a fii capabilă să integrezi și să pui în practică tot ce înveți

Timp de 16 zile,  vei primi la fiecare 4 zile câte un modul audio, însoțit de un ghid de lucru(PDF). pentru fiecare modul. Cele 20-30 de minute, cât durează un modul, sunt concepute pentru a simula o sesiune privată 1 la 1 cu mine.

Fiecare modul va fi urmat de câte 2 exerciții EFT, concepute să diminueze intensitatea diferitelor emoții neplăcute care apar pe parcurs și să le transforme în unele pozitive.

După fiecare dintre exercițiile EFT va urma o meditație care te va ajuta să integrezi mai bine a tot ce ai învățat în modulul anterior.

Pe măsură ce progresezi în cadrul programului, vei observa schimbări profunde de perspectivă, de abordare, de înțelegere a comportamentului tău și al copilului tău. 

Și până vei ajunge la final, vei avea o mulțime de instrumente, obiceiuri și cunoștințe necesare pentru a-ți trăi viața de părinte într-o stare de  compasiune, calmitate și mulțumire.

Disponibil pe Computerul personal, Tabletă, Smartphone

Modulul 1 al acestui program este conceput să stabilească contextul și să te pregătească pentru ce va urma pe măsură ce lucrăm împreună. În orice proces nou de învățare este important ca participanții să se conecteze cu ceea ce știu în momentul prezent și cu locul în care își doresc să ajungă.

Acest lucru va contura traseul pe care îl vei urma și îți va furniza o ancoră pe care să te bazezi atunci când lucrurile vor deveni mai grele.

Reperele modulului:

 • Îți iei timp să identifici unde anume ești pe drumul călătoriei tale de parenting.
 • Identifici ce îți dorești mai mult pentru tine și pentru familia ta.
 • Înțelegi procesul de învățare pe măsură ce înaintezi în proces.

Schimbarea, fie că este dorită, fie că nu, înseamnă necunoscut, iar necunoscutul înseamnă incertitudine.

O parte din noi vrea să experimenteze creșterea personală, să fie mai mult din ce poate fi.

O altă parte din noi este, însă, guvernată de nevoia noastră pentru certitudine și familiar.

Acesta este punctul de plecare pentru exercițiul EFT. Vei pleca de la emoțiile aferente acestui moment și  vei ajunge către a te simți în siguranță și comfortabilă cu schimbarea, ghidată fiind de mine, prin înregistrarea audio.

 

Fiecare dintre noi, părinții, simțim la un moment dat un anumit fel de vină pentru cum ne-am purtat/am relaționat cu copiii noștri.

Deși vina este un răspuns emoțional sănătos când este vorba despre greșeli de judecată, de acțiune sau inacțiune, atunci când depășește punctul până la care este constructivă, devine o povară.

Acesta este punctul de plecare pentru exercițiul EFT care te va duce către a te simți în siguranță să te eliberezi de vină, ghidată fiind de mine, prin înregistrarea audio.

 

Folosește această meditație ori de câte ori vrei să-ți amintești că ești un învățăcel aflat pe un drum care va genera ceva nou și diferit în viața ta.

Las-o să te mobilizeze și să-ți reamintească să te menții pe traseu.

 

În modulul 2 te vei pune în papucii copilului tău, ceea ce îți va permite să-ți lărgești perspectiva sau să capeți o nouă înțelegere în legătură cu felul în care copilul tău îți percepe comportamentul.

 Reperele modulului:

 •  Descoperi ce înseamnă să-ți încurajezi/să-ți împuternicești copilul vs să-l descurajezi.
 •  Înveți de ce sentimentul de apartenență și cel al importanței contează atât de mult.
 • Reflectezi care tip de relație merită mai multă încurajare din partea ta și faci un plan de acțiune pentru a-l practica.

Cantitatea de informații despre parenting, de astăzi,  este imensă. Ne punem tot felul de întrebări:

Oare fac bine asta, sau asta? Oare aici cum ar trebui să procedez? 

Cu cât ne străduim mai mult să găsim răspunsul potrivit, cu atât suntem mai copleșiți. Pentru părinții singuri sau care au un copil cu o afecțiune, este chiar mai greu.

Acesta este punctul de plecare pentru exercițiul EFT care te va duce către a te simți mai relaxată și mai plină de resurse, ghidată fiind de mine, prin înregistrarea audio.

 

Tristețea este una dintre acele emoții care pot părea prea mari pentru a le manageria. 

Evitând să simțim tristețea, ne limităm abilitatea de a simți toate emoțiile, inclusiv pe cele pozitive, cum ar fi bucuria.

Pentru a ne elibera de tristețe este important ca mai întâi să o simțim și să o procesăm. Tapotarea ne poate ajuta să facem acest lucru într-un mod firesc și fără să fie copleșitor.

Acesta este punctul de plecare pentru exercițiul EFT care te va duce către a te simți mai multă bucurie, ghidată fiind de mine, prin înregistrarea audio.

Folosește această meditație ori de câte ori vrei să-ți reamintești să privești prin lentilele sentimentului de apartenență și a celui de importanță.

Las-o să te sprijine și să-ți reamintească să te menții pe traseu.

Cel mai puternic instrument pe care îl avem la dispoziție  pentru a influența comportamentul, este relația pe care am creat-o și am hrănit-o cu copilul nostru de-a lungul timpului.

 Reperele modulului:

 • Arunci o privire asupra stresului și vezi cum impactează comportamentul.

 • Înveți un limbaj care încurajează reziliența și conectarea.

 • Înveți metode de a repara greșeli (pentru că toți suntem imperfecți).

Furia este o emoție atât de intensă, încât uneori ne simțim ”orbiți” de ea.

Furia este o parte inevitabilă a trăirilor unei ființe umane, ca și un mecanism important de apărare.

Reprimând furia, devenim mai susceptibili pentru a dezvolta diferite boli, cum ar dureri cronice, fibromialgie, sau chiar cancer.

Acesta este punctul de plecare al exercițiului EFT, care te va duce către a te elibera de ea și a te simți  mai calmă, ghidată fiind de mine, prin înregistrarea audio.

 

Sentimentul că ”nimic nu funcționează” cu copilul tău, vine însoțit de multă frustrare. 

Este important să îndepărtezi această frustrare, precum și anxietatea care poate apărea pe măsură ce tot încerci tot felul de tehnici care par să nu funcționeze pentru tine, pentru ca apoi să te deschizi către noi oportunități.

Acesta este punctul de plecare al exercițiului EFT, care te va duce către eliberare, relaxare și deschidere către noi perspective, ghidată fiind de mine, prin înregistrarea audio.

 

Noi toți avem nevoie de un mic ajutor pentru a ne găsi calmul după ce am fost copleșiți emoțional, provocați, sau stresul nostru a depășit pragul suportabil.

Folosește această meditație ca să te sprijine atunci când ești într-o asemena situație.

Modulul final va concluziona programul și este conceput pentru a te lăsa încrezătoare că ești echipată cu tot ce ai nevoie pentru a naviga prin viața de familie într-un fel nou, mai intențional, mai clar și mai bogat în cunoștințe. 

 Reperele modulului:

 • Privești stilurile de parenting din alta perspectivă.

 • Înveți instrumente care te vor ajuta sa fii mai blandă și mai fermă cu copilul tău.

 • Te simți încurajată de drumul pe care ai ales sa mergi.

Cantitatea de informații cu care suntem bombardați zilnic vine la pachet cu multă negativitate și multă frică, toate aceste emoții răsfrângându-se asupra întregii familii.

În același timp, să-ți îngropi capul în nisip și să nu ai nici o ideea despre ce se întâmplă în jurul tău, în lume, poate că nu este cea mai bună mișcare.

Și atunci, ce să facem?

Există oare vreo variantă prin care să fim informați și, în același timp, să ne focusăm pe lucrurile care contează, fără să fim afectați într-un mod negativ?

Eu cred că da – iar EFT poate fi de mare ajutor.

Acesta este punctul de plecare al exercițiului EFT care te va duce către a te simți mai relaxată și mai liberă de a te concentra pe situații importante pentru tine, ghidată fiind de mine, prin înregistrarea audio.

 

Speranța este ca o fereastră deschisă către alte emoții pozitive pe care ne dorim să le simțim.

Speranța ne scoate din întuneric și ne duce către lumină și către o mulțime de posibilități.

Cu cât mai mult practicăm și cultivăm sentimentul de speranță, cu atât acesta devine  mai familiar  pentru inimă și minte.

Acesta este punctul de plecare al exercițiului EFT, care te va duce către eliberare, relaxare și deschidere către noi perspective, ghidată fiind de mine, prin înregistrarea audio.

 

Noi toți avem nevoie de un mic ajutor pentru a ne găsi calmul după ce am fost copleșiți emoțional, provocați, sau stresul nostru a depășit pragul suportabil.

Folosește această meditație ca să te sprijine atunci când ești într-o asemena situație.

Pe lângă materialele audio de mai sus
PRIMEȘTI ȘI ACESTE BONUSURI SPECIALE

BONUS #1:

1 x Sesiune Individuală cu mine

Ne vom întâlni online, pe Skype, Messenger sau Zoom, timp de 50 min, după ce termini programul de 16 zile și vom discuta/lucra pe o situație specifică din viața ta.

Vei avea astfel ocazia să găsești răspunsuri la întrebări care te frământă, vei obține o înțelegere mai profundă a științei și tehnicilor prezentate în program, vei umple golurile și vei accelera rezultatele.

BONUS #2:

E-book - Întâlnirile familiei

Întâlnirile în familie sunt adevărate momente în care se pot construi relații, se pot dezvolta abilități și se pot rezolva probleme. Acesta este un ghid care te va îndruma ce să faci, cum să le organizezi pentru ca ele să fie, într-adevăr, de ajutor, nu să rănească pe cineva.

CE SPUN Mămicile/Clienții care au mai lucrat cu mine

”Cel mai important lucru pt mine care l-am învățat de la tine este să meditez. Eu acum încep ziua cu meditația ta privind repogramarea. Mi se pare foarte frumoasă și mă încurajează pt o zi bună. Întâlnirile m-au ajutat să am un mai mare control asupra reacțiilor mele.
Ca beneficiu as menționa consilierea/întâlnirea acordată
Am învățat tehnici noi de autocontrol”

Mămica Andreea

”Lucrul cu tine mi – a fost de mare ajutor . Eliberarea emotionala mi- a adus o claritate in viata mea.Am reusit sa redevin eu insami ,sa pun in acord mintea cu inima si sa am o relatie minunata cu copii mei. Esti geniala !.”

Mămica Ionela

”Intalnirea cu tine m-a ajutat sa-mi setez niste prioritati in viata personala. M-am mai impacat cu mine in urma exercitiilor de EFT. Sa nu ma mai judec atat de aspru.”

Mămica Diana

”Claudia este persoana care te poate sprijini in problemele cu care te confrunți. Personal, am lucrat impreuna si am rezonat foarte bine cu ea, întrucât se implica extraordinar de mult in găsirea punctelor cheie care te impiedica sa treci de blocajele cu care te confrunți. Vede cu usurinta imaginea de ansamblu, atunci cand tu esti copleșit de problema prin care treci. Consider ca este nevoie sa iti iei angajamentul unei călătorii in transformarea problemei cu care te confrunți, intr-o oportunitate. Unele probleme se pot rezolva mai rapid, altele pot dura o perioada mai lunga. Atentia ei la detalii si empatia pe care le transmite, te face sa te simti in siguranta si stii ca ai cu cine sa treci prin situatiile de viata aparent problematice. Personal, am reusit sa gasesc impreuna cu ea, tiparul care ma face sa aman si sa ma tin departe de ceea ce imi doresc. Ii multumesc si o recomand cu incredere..”

Clienta Andreea

În plus.....Beneficiezi de Garanție
Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumită

Cred cu toată inima în acest parcurs pe care ti-l propun.

In acelasi timp, imi doresc sa lucrez cu femei hotarate sa faca o schimbare puternica in viata lor si stiu ca daca vei porni in aceasta calatorie alaturi de mine, nu ai ce sa pierzi.

Este o investitie, nu un sacrificiu.

Daca la finalul acestei calatorii experientiale, dupa ce ai exersat toate tehnicile, consideri ca viata ta nu este imbunatatita, ca instrumentele pe care ti le pun la dispozitie nu functioneaza pentru tine, atunci iti voi da banii inapoi fara nici o intrebare.

Acces pe viață

Îl cumperi o dată, îl ai oricând la dispoziție și îl poți repeta ori de câte ori vrei.

Îmbunătățiri disponibile

De câte ori voi îmbunătăți cursul, adăugând noi informații/bonusuri, vei avea și tu acces la ele.

Discount de prima ediție

Alătură-te astăzi și beneficiezi de un discount special pentru prima ediție.

Înscrie-te în Programul Audio de 16 zile
Devino Părintele care îți dorești să fii
Iată ce vei primi

Acces Digital

Poți asculta Programul de pe orice device (telefon, laptop, tabletă), la orice oră dorești și în ce ritm este potrivit pentru tine.

600 lei

300 Lei

Cele mai frecvente întrebări

Acest program este special conceput pentru părinții copiilor între 10 – 17 ani pe care îi va ajuta să treacă de la ceva ce știu, la ceva ce fac.

Voi reformula această întrebare astfel: ”Va fi folositor acest program și pentru relația dintre mine și copilul meu?”

Răspunsul scurt este DA. Orice mamă care va trece prin acest program, va face activitățile experiențiale din fiecare modul, va asculta meditația de integrare a modulului, va face exercițiile EFT  menite să fie un ajutor pentru echilibrarea emoțională și pentru a rămâne ancorată în proces și va folosi ghidul, va fi capabilă să aducă schimbări semnificative atunci când va întâmpina provocări în relația cu copilul ei.

Răspunsul lung este, de asemenea, DA. Acesta poate fi un punct de plecare pentru tine. Nu este nimic magic în conținutul acestui program. Magia există în felul în care tu implementezi ceea ce înveți și în dorința ta de a încerca din nou și din nou și din nou, atunci când ceva nu-ți iese din prima.

Toți copiii își doresc să aparțină și să fie importanți.

Toți copiii înțeleg cine sunt și ce rol joacă în familia lor, zi de zi, prin experiențele pe care le au cu fiecare membru al familiei.

Toți copiii vor să știe că părinții le apără spatele, chiar și atunci când nu se manifestă într-un fel pozitiv.

Așadar, dacă te afli în căutarea a ceva ce îți va face copilul să se simtă încurajat, împuternicit și conectat cu tine, atunci DA. Acest program va funcționa pentru copilul tău.

Programul este o călătorie  către creșterea conștientizării asupra dinamicii care exista in relația ta cu copilul tău, învățarea unor abilități de comunicare și crearea unor obiceiuri pentru a întări, a încuraja, a aprofunda conectarea cu copilul tău.

În fiecare zi, timp de 16 zile, vei primi câte un material audio.

 1. Vei experimenta  o microlecție de 20 – 30 de minute, ghidată de mine. 
 2. Vei avea posibilitatea să scazi intensitatea emoțiilor negative care vor apărea pe parcursul derulării programului, prin intermediul exercițiilor EFT ghidate de mine. Acestea au și rolul de a te menține pe traseu și de a nu te lăsa doborâtă de sentimentul că e prea greu.
 3. Meditația de integrare a tot ce ai învățat în fiecare modul va fi ca o recapitulare a modulului, un sprijin de reconectare cu TINE, dar și un moment de încurajare și motivație pentru a merge mai departe și a pune în practică informațiile primite.

Fiecare zi se bazează pe ultima și te vei bucura de un sentiment de progres satisfăcător (care ar putea duce la schimbări permanente) cu un timp minim petrecut. Dacă urmărești acești pași cu perseverență, până la sfârșitul programului, vei experimenta o transformare vizibilă și echilibrată a întregii stări de bine, pe lângă schimbarea dinamicii dintre tine și copilul tău pe care ți-o dorești atât de mult.

Programul Devino Părintele care îți dorești să fii își are originile in Disciplina Pozitivă și în dezvoltarea personală.

Instrumentele și strategiile pe care ți le voi împărtăși în timpul programului se  bazează pe respectul reciproc, încrederea în proces, apartenență și importanță, curajul de a fi imperfect. Vei fi încurajată să fii curioasă în privința comportamentului copilului tău într-un mod care te va duce la o imagine mai clară a problemei și te va ajuta să-ți formezi abilități pentru a crea solutii folositoare pe termen lung.

Însă, dincolo de orice instrument sau strategie, acest program este creat astfel încât să ajute părinții să recunoască cum influențează ei provocările curente prin care trec împreună cu copiii și invită la o practică mai adâncă – aceea de a fi mai intenționali cu propriul lor comportament, așa încât să influențeze energia din întreaga casă.

Programul nu este destinat părinților cu copii de ciclu primar sau mai mici.

Programul nu este pentru părinții care NU doresc să se uite la propria lor contribuție în cadrul unei relații provocatoare, tensionate cu copilul lor.

Programul nu este potrivit pentru părinții care consideră că ”trebuie să dea milităria jos din pod”, că pedepsele și recompensele sunt sfânte și că propriul lor copil trebuie să fie obedient și să tacă din gură.

Programul Audio de 16 zile Devino Părintele care îți dorești să fii este special conceput pentru a optimiza experiența de învățare online. 

Programul combină cele mai bune metode, dovedite științific, de a-ți îmbunătăți relația cu copilul tău (cele 4 module) cu cele mai bune metode de a-ți îmbunătăți relația cu tine (exercițiile EFT). 

Ai nevoie de doar 30-60 minute pe zi pentru a urmări fiecare material audio. 

Poți reveni la oricare material, dacă îți lipsește ceva.

Mergi în ritmul tău.

Modulele sunt concepute pentru a fi antrenante și ușor de parcurs. Dar rezultatele pe care le obții sunt cu adevărat profunde și de lungă durată datorită științei care se află în spatele  fiecărui modul și exercițiu EFT.

Programul Audio de 16 zile Devino Părintele care îți dorești să fii este conceput  pentru a fi experimentat prin micro-învățare zilnică.

Cel mai important este angajamentul și consecvența în finalizarea întregului proces. Când te înscrii în orice program, lecțiile sunt disponibile pe viață. Deci, ia-ți timp.

O dată ce intră în posesia ta, poți porni programul oricând dorești. 

Mai mult, îl poți relua oricând, sau poți relua numai anumite părți pe care consideri că nu le-ai asimilat așa cum ți-ai dorit. 

În plus, exercițiile EFT îți vor fi de un real folos și în viața ta de zi cu zi, ori de câte ori simți că una dintre emoțiile respective, pentru care le-am conceput, este atât de intensă și îți afectează relația cu cei din jur și cu tine atât de mult, încât pur și simplu vrei să faci ceva pentru a o atenua.

Recomandarea mea este următoarea:

 • asculți modulul, faci activitățile pe care le cuprinde, cel puțin o dată în ziua în care îl primești și te ajuți de jurnalul aferent fiecărui modul.
 • în următoarele 3 zile, pe măsură ce primești exercițiile EFT și meditația (care sunt relativ scurte, între 7 si 15 min), îți faci timp să mai asculți o dată modulul 1.

Deși cred că practicarea zilnică regulată a oricărui lucru  ajută la insuflarea unui obicei, mai ales atunci când înveți o nouă abilitate, NU este obligatoriu.

Înțeleg că viața uneori îți poate scoate în față o situație și este posibil să nu poți asculta materialele și să nu poți face activitățile,  așa cum ai planificat inițial.

Așa că este perfect dacă trebuie să faci asta în momente diferite sau chiar să pierzi câteva zile și să recuperezi mai târziu. Important este să rămâi cât mai consecventă și să urmezi întregul proces de la început până la sfârșit, în ritmul tău.