Comandă acum cadourile educaționale despre COMUNICARE

🎀Cadouri educaționale pentru părinții de (pre)adolescenți 8-17 ani 🎀

1. Ebook: 10 Soluții eficiente pentru cea mai arzătoare dorință a ta de părinte: O bună Comunicare cu (pre)adolescentul tău.
2. Ebook: Cum ne educăm copii? Limite, Pedepse, Consecințe sau Soluții?
3. Audiobook: Fii părintele care ai visat să fii

Cine vrei să-ți ghideze copilul prin anii turbulenți ai adolescenței: Tu.... sau Prietenii lui?

Adevărul este că noi, părinții, ne simțim adesea ca și cum copiii noștri ne manipulează, ne sfidează sau nu țin cont deloc de părerea noastră și, de cele mai multe ori, chiar nu este așa.

Una dintre cele mai mari îngrijorări pe care le-am auzit de la părinți este:

”Copilul meu se îndepărtează de mine și nu mai vine să vorbim la fel ca altădată. Mi-e frică de deciziile pe care le-ar putea lua fără să mai vrea îndrumarea mea.”

Ei bine, ceea ce determină comportamentul copiilor noștri este nevoia lor de conectare profundă cu persoanele semnificative din viața lor.

Acea apropiere, conectare dincolo de cuvinte, înțelegere din priviri este ceea ce aduce calmul în creierul copilului, îi permite să se dezvolte corespunzător cu nevoile lui și, ulterior, să se comporte într-un fel care să reflecte liniștea din mintea lui. De asemenea, pune bazele unei dinamici sănătoase între tine și copilul tău, fără să mai fie nevoie de lupte de putere, de țipete, de furie, de nervi întinși la maxim.

Ca oameni, în general, nu ne place să ni se spună ce să facem și, de cele mai multe ori, nu facem decât obligați și decât dacă persoana respectivă este una în care noi am investit încredere. Încurajând conectarea puternică și comunicarea eficientă cu copilul tău îți dezvolți abilitatea de a ghida și de a fi leader atât pentru el, cât și pentru întreaga familie.

Materialele create de mine îți vor deschide inima către copilul tău și...

Îi vor permite acestuia să-și deschidă inima către tine

Toți părinții căutăm conectare și comunicare eficientă cu copiii noștri.

Este ceva firesc ce stă în natura noastră umană. Putem să ne luptăm cu ea, să o ignorăm, să o negăm, să-i rezistăm, dar este o nevoie adâncă în noi care nu ne va da drumul. Iar când suntem conectați cu copiii noștri, iar ei se simt conectați cu noi, este magic.

Brene Brown spune despre conectare că este o energie: Energia care se crează între oameni când aceștia se simt văzuți, auziți sau valorizați. Când ei pot oferi și primi fără să fie judecați; când ei obțin susținere și putere din relație.

Te-ai gândit vreodată la conectare ca la o energie dintre oameni? Foarte puternică definiția. Iar această energie este formată datorită unui set clar de acțiuni pe care noi le putem pune în practică.

Această energie ne învăluie precum o mantie de emoții și crează MAGIA.

Cum aduci această magie în viața ta?

Citește/Audiază rândurile scrise de mine cu drag, simplu, clar si firesc. Sunt adevărate principii izvorâte din viața tumultoasă de zi cu zi și dedicate vieții în înțelegere și încredere pe care cu toți ne-o dorim.

Am creat trei produse care se îmbină armonios pentru a-ți oferi tot ce ai nevoie să știi pentru o comunicare eficientă și o relație care să-ți ungă sufletul cu copilul tău

2 Ebook-uri + 1 Audiobook

Din cele 57 de pagini ale acestui Ebook afli:

🎀 Ce să faci astfel încât copilul tău să se simtă văzut, auzit, valorizat.

🎀 Ce înseamnă, mai exact, să oferi și să primești necondiționat (fără judecată).

🎀 Cum să ”hrănești”/susții relația cu copilul tău și ce poți face pentru a-l ajuta să se simtă susținut.

🎀 Cum poate copilul tău să simtă că îi dai putere numai prin simpla ta prezență.

🎀 Cum să te conectezi cu adevărat cu copilul tău.

🎀 Cum să construiești încredere între tine și copilul tău.

🎀 Cum să deschizi porțile comunicării cu copilul tău

🎀 Cum să creezi o înțelegere prin colaborare cu copilul tău – Un ghid pas cu pas

 

Acest audiobook este pentru tine dacă ți-ai dat seama că ceva nu funcționează în relația cu copilul tău și că pentru a schimba ceva în felul în care comunicați este nevoie să faci o SCHIMBARE LA TINE. Iată ce vei descoperi:

🎀Cum va arăta viața ta după ce vei fi încercat și o altă abordare cu adolescentul tău.

🎀 Care sunt cei 7 pasi pe care îi ai de parcurs o dată ce te-ai hotărât să schimbi ceva.

🎀 De ce sunt rezistenți părinții la schimbare, cât de ușor este să faci schimbarea și care este primul pas începând chiar de maine.

🎀 Care sunt cele 4 stadii sau faze de parenting prin care toti parintii trec și cum arată părintele care ai visat să fii.

🎀 Cu ce începem sa creăm relația, cum ne conectăm cu copiii într-un mod compasional și când se întamplă magia și începem să vedem rezultate.

Din cele 33 de pagini ale acestui Ebook afli: 

🎀 Ce vor adolescenții de la părinți, chiar din gura unui adolescent.

🎀 Cum construiești bazele abilităților de viață pe care dorești să le aibă copilul tău.

🎀 Care este diferența dintre Limite, Pedepse, Consecințe și Soluții.

🎀 De câte feluri sunt limitele și pe care ar fi recomandat să le alegi.

🎀 De câte feluri sunt consecințele.

🎀 10 Pași esențiali pentru a alege cea mai bună cale în a-ți educa copilul.

Pachetul conține:

🎀 Ebook-ul: Comunicarea dintre părinți și (pre)adolescenți. 10 Soluții eficiente pentru cea mai arzătoare dorință a ta de părinte: O bună Comunicare cu (pre)adolescentul tău. Chiar și când nu ai timp și nici încredere că se mai poate schimba ceva.

🎀 Audiobook-ul: Fii părintele care ai visat să fii. (75 min)

🎀 Ebook-ul: Cum ne educăm copii? Limite, Pedepse, Consecințe sau Soluții? 10 Pași esențiali care îți simplifică alegerea și construiesc o relație puternică

 

Sunt Claudia Brighidovici

Psiholog, Consilier vocațional, Consilier pentru dezvoltare personală

Prin sesiuni de coaching, Ebook-uri, cursuri online sau audio,  sunt partenerul:

👩‍💼 Părinților de (pre)adolescenți, în dorința lor de a îndepărta frustrarea zilnică și ghidul lor în acțiunea de a manageria provocările zilnice cu încredere și eficiență și de a-și ajuta copiii să-și atingă potențialul maxim.

👩‍🎓 Adolescenților, în călătoria lor de autocunoaștere și dezvoltare personală și vocațională.

Este timpul. Timpul să te (re)conectezi cu adevărat cu copilul tău.

Este timpul să te întrebi:

Vreau să fie capabil de a lua decizii bune?

Vreau să-l înțeleg pentru a comunica mai bine?

Vreau să avem o relație armonioasă?

Dacă răspunsul este DA la toate aceste întrebări, atunci este timpul să afli și CUM să faci asta fără să-i mai închizi pur și simplu gura sau să aștepți să treacă perioada de crize.

Cu cât mai bună este relația dintre tine și copilul tău, mai ales în aceste vremuri tulburi, cu atât mai în siguranță se va simți în lume și va căpăta o voce care să conteze și să aducă schimbare.

Contact

🌞 Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invit sa ma contactezi. Te ajut cu mare placere.