QUARTO pentru o Viață bună

Cadouri de Primăvară

pentru Tine

Înverzește iar natura? Zâmbește!
Avem cadouri de Primăvară pentru tine.

Dă un share și prietenilor tăi

Viața TA cu atitudine!

Precum punctele cardinale se îndreaptă în patru direcții, „QUARTO pentru o Viață mai bună” își întinde ramurile spre cele patru anotimpuri. Cum? Venind către tine, printr-o frecvență trimestrială, cu cadouri ce se adresează principalelor zone din Roata Vieții tale.

Să venim în sprijinul românilor de pretutindeni este datoria noastră; să ajutăm românii să treacă prin viață cu bucurie, ne este pasiunea.

Cuvintele noastre te pot inspira DAR… doar acțiunea TA produce schimbarea.

Noi suntem AICI pentru tine. TU ia atitudine și acționează!

Book & Life Coach, Mirela-Carmen îți dăruiește un EBook în care afli Cum să Scrii o Poveste în 7 Pași... fie că este fiction, fie că este nonfiction.
E-book-ul Atașamentul și convingerile limitative apărute în copilărie pe care ți-l oferă cu drag Claudia, este un bun început pentru a te elibera o dată pentru totdeauna de acest bagaj.
Fondatoare a metodei Guiman, Ramona ți-a pregătit Ritualul celor 13 dorințe, ce te ajută să-ți găsești claritatea și să ai încredere în obiectivul ales.
Zen LifeStyle Coach, pasionată de practicile orientale și Yoga pentru față, Alexandra ți-a pregătit un cadou util atunci când vrei să te relaxezi și să-ți regăsești echilibrul în viață.
Practical Money Magnet mentor și trainer, Camelia ți-a pregătit un ebook cadou care să te ajute să atingi mai repede viața abundentă pe care vrei să o traiești, urmând 8 pași simpli.
Creatoarea cursului "Suedeză cu Sanna" și Coach pentru tehnica "Bucurie Necondiționată", din îndepărtata Suedie, afli cum poți sa înveți limba suedeză sau orice limba, în doar 6 luni.

Ebook
Scrie o Poveste în 7 Pași

"Salut! Sunt Mirela-Carmen si… Misiunea mea este sa te ghidez pe Calea catre Cartea TA. În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, nu am mai stat pe gânduri. Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață de a ajuta pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu."

Cuvintele pot inspira pe Calea către Cartea TA dar… numai Acțiunea produce schimbarea!

👉 De la stres la probleme financiare, de la munca fără măsură la obiceiuri de scris total nesănătoase, de la… până la… am văzut probabil tot ce cauzează blocajul scriitorului. Crede-mă când îți spun că nu ești singur. Problema este că există multe abordări care… de fapt… nu îți arată cum să îți creezi o cale de a scrie personalizată. Și, nici măcar, nu îți dezvăluie cum poți să le integrezi cu ușurință in flow-ul tău zilnic.

👉 Aceasta este cauza pentru care am creat o serie de Programe de exerciții creative pentru scriitori. Iar, din aceste programe ți-am extras o Fisă de lucru care să te ajute să scrii. Să scrii o poveste. Să-ți inviți zilnic Muza și să nu te mai temi că s-ar putea să rateze întâlnirea.

👉  În concluzie, anterior scrierii unei povești citeste ghidul de lucru pe care ti-l daruiesc. Cu drag.
Vei vedea cât de ușor îți va fi să o scrii dacă ți-ai clarificat gândurile.

👉  SPOR ȘI INSPIRAȚIE SĂ AI!

Ebook
Atașamentul și convingerile limitative apărute în copilărie

"Sunt Claudia Mihaela Brighidovici, psiholog, psihoterapeut în formare, consilier dezvoltare personală, consilier vocațional Misiunea mea este să susțin femeile care sunt mame și au o carieră profesională solicitantă și care s-au hotărât să nu mai tolereze lucrurile așa cum sunt, să conștientizeze că merită mai mult și să pornească într-un proces de transformare. "

Copii, partener de viață, carieră, relații sociale, timpul pentru tine – toate acestea presupun o abilitate extraordinară de a jongla printre ele.

Viața unei mame poate fi de-a dreptul copleșitoare și chiar restrictivă. Adesea se simte ca și cum nu mai ai loc și pentru tine.

Triggerii care apar pe parcursul unei zile obișnuite nu fac altceva decât să scormonească răni mai vechi, amintiri din trecut care te țin blocată într-un pattern disfuncțional.

Provocările parentingului și ale vieții, în general, trezesc în tine furie, resentimente, anxietate, tristețe. Este prea mult și nu știi cum și de ce se întâmplă toate acestea. Încercând să descoperi noi metode pentru a merge singură pe acest teren necunoscut, poate fi deprimant. Mai mult, apare  și sentimentul de singurătate.

Adevărul este că atunci când devenim părinți, repetăm în mod incoștient patternuri comportamentale distructive cu care noi înșine am fost crescuți. Ne transformăm din victime în făptași.

  • E-book-ul ATAȘAMENTUL ȘI CONVINGERILE LIMITATIVE APĂRUTE ÎN COPILĂRIE pe care ți-l ofer cu drag,este un bun început pentru a te elibera o dată pentru totdeauna de acest bagaj.

 

Ai oportunitatea de a afla ce stil de atașament ți-ai format în primii ani de viață și de a descoperi Cum și De Ce, convingeri limitative din copilărie îți controlează relațiile și viața din prezent.

Devii, astfel, mama, soția și femeia care îți dorești să fii.

Ebook
Cum poți să fii ZEN și să-ți trăiești
viața din plin

"Bucureșteancă devenită, dobrogeancă din născare, am studiat Matematică și Relații Economice Internaționale, dar apoi am fost cucerită de dezvoltarea personală și practicile orientale. In 2009 am obținut doua diplome în coaching una la Paris, alta în Marea Britanie. Anul trecut am redescoperit o dragoste mai veche, Yoga pentru față. Pasionată fiind, am studiat mai multe școli și mi-am construit propriul program bazat pe cele mai bune practici."

Nu prea poți să fii liniștită atunci când ai toată viața doua joburi – unul care ține de casă și altul din care câștigi bani. Așa ajungi să înoți printre îndatoriri și să uiți un pic de tine.

Relaxarea o amâni pe mai târziu. Pentru că atunci când ești „căpitan de navă” nu te retragi din post pur și simplu. Uneori poate fi chiar prea târziu, atunci când stresul își pune amprenta pe corpul tău fizic și apar diferite boli sau…riduri.

Am scris 6 practici antistres pentru implinire, autorealizare si reusita personala pentru ca le-am cunoscut, le-am aplicat si mi-au transformat viata.

Alchimia Feminină îți propune o oază de relaxare Zen LifeStyle ca să poți să te bucuri de echilibru in viață. Relaxarea mentală prin meditație poate fi o provocare pentru mințile efervescente – și totuși există o cale de a te împrieteni cu meditația.

Ebook
Află ce vrei cu adevărat.
Ritualul celor 13 dorințe

“Bună sunt Ramona Matschnigg, născutā în 1974 la Brașov. La vârsta de 4 ani, am început să iau lecții de balet. În această muncă intensă cu corpul meu, am învățat un lucru prețios: disciplina. Dar am pierdut ceva esențial: sā fiu în contact cu corpul meu, sā-i simt vitalitatea și să am încredere în el. Dorința mea a devenit nu numai realitate ci și misiunea mea. În 2009 am deschis propriul meu cabinet de dezvoltare personală în care îmi sustin clienții să se redescopere și să se reconecteze cu corpul lor pentru a conduce o viata autentică și implinita. Trăiesc și muncesc în Graz ( Online în toată lumea )”

Ce este Metoda Guiman?

Este un proces de orientare spre ceea ce-ți dorești, având la bază magia corpului, puterea gândirii fără concluziile luate în copilărie, abilitatea de a simți și de a transforma emoțiile si senzațiile din corp; încrederea că orice ființă umană reușește să-și regăsească identitatea și să ia atitudinea autentică, care o conduce cu liniște interioară și putere spre succesul dorit.

Prin pregătirea mea și toate procesele vieții prin care am trecut am devenit femeia care sunt acum. O femeie care se bucura din plin de viața, își iubește meseria și oamenii care o înconjoară.

Dacă te întrebi de ce metoda creeata de mine poartă numele de Guiman… acesta este numele meu de fată. Fie vorba între noi, este mult mai ușor de pronunțat decât numele meu pe care îl port cu mandrie din martie 2017 după căsătorie… dar aceasta a fost dorinta mea arzătoare.

Ritualul pe care ți-l propun acum te ajută să-ți redobândești focusul, să îți întărești abilitatea de a dori cu adevărat ceva și de a alege.

Tot ce ai nevoie este… dorința ta de autocunoaștere și câteva minute timp de 15 zile la rând. Mă bucur să te indrum.

Ebook
8 Pași spre o viață
abundentă și prosperă

"Bună! Sunt Camelia și misiunea mea este de a te ajuta să ajungi mai repede să trăiești viața abundentă pe care ți-o dorești. Banii sunt un subiect tabu, și care are atașat multă rușine. Banii sunt cei de care te folosești zilnic pentru a obține ceea ce îți dorești: mâncare, casă, haine, vacanțe, cadouri, etc. Nimic de care să-ți fie jenă sau rușine. Am învățat că doar evidența zilnică a banilor și bugetarea nu te ajută să devii bogat. Gândurile, emoțiile și cuvintele sunt cele care te ajută sau te încurcă."

Camelia Bogdan, Practical Money Magnet mentor și trainer, ți-a pregătit un cadou care să te ajute să atingi mai repede viața abundentă pe care vrei să o traiești, urmând 8 pași simpli, deoarece am venit pe acest pământ pentru a trăi cu bucurie și în prosperitate.

„Prima mea lecție despre administrarea banilor am avut-o copil fiind când o vedeam pe mama, seară de seară, scriind într-un carnet cheltuielile făcute în timpul zilei. Dânsa era responsabilă cu banii casei, iar în acest fel îi putea arăta tatei pe ce s-au cheltuit banii și în plus își putea organiza banii pentru perioda care urma până la următorul salar. Au urmat alte lecții, mai mărunte, cum ar fi „suntem prea săraci pentru lucruri ieftine”. Cu alte cuvinte: cumpără lucruri de calitate chiar dacă sunt mai scumpe, pentru că pe termen lung economia făcută e mare.

Avem nevoie de bani pentru traiul de zi cu zi, care nu înseamnă doar supraviețuire. Nu avem nevoie de bani pentru bani. Așa cum nu respirăm pentru a avea aer ci respirăm pentru a da corpului posibilitatea de a ne ține în viață.

Am fost învățați că banii sunt răi, că banii ne fac oameni răi și că ne pierdem valorile datorită lor. Din fericire nu e așa. Banii sunt doar un obiect, doar o unealtă care te ajută să obții ceea ce vrei în viață. Să faci troc cu aptitudinile și cunoștințele tale pentru experiențe si lucruri de care ai nevoie. Exact așa cum o mașină te duce din punctul A în punctul B sau te omoră (accident de circulatie) tot așa banul face bine sau rău în funcție de cum este folosit.

 

Și ca să-l poți folosi în avantajul tău și a celor din jur ai nevoie ca și partea din interior (gândurile, convingerile, emoțiile și cuvintele folosite) să te ajute.

Pentru ați începe sau continua călătoria în educația ta financiară, iți ofer cei 8 pași spre o viață abundentă și prosperă. „

EBook
Cum să înveți suedeza de bază în 6 luni

"Trăiesc în Suedia de peste 30 de ani și stăpânesc foarte bine limba suedeză. Capacitățile mele de a structura și de a simplifica lucrurile m-au ajutat să învăț și alte limbi străine (vorbesc 4 limbi fluent iar la nivel de turist încă 4). Am creat cursuri online de limba suedeză, cu predare pe românește.."

Mulți români își doresc să viziteze Suedia ca turisti sau chiar să-și facă un viitor în această țară. Atunci când mergi într-o țară străină, indiferent de motiv sau perioadă, este de mare ajutor să cunoști cel puțin bazele limbii.  

Foarte mulți români în Suedia nu învață suedeză deoarece consideră că e greu. Dar EXPERȚII SUSȚIN CĂ POȚI ÎNVĂȚA ORICE LIMBA FLUENT ÎN DOAR 6 LUNI.

Iar dacă știi românește e mult mai ușor să înveți suedeză! Mai ales dacă și locuiești în Suedia.

Dacă ai planuri de a te muta în Suedia, e foarte bine să înveți baza limbii dinainte. Astfel economisești mult timp, găsești mult mai ușor de lucru și eviți multe probleme.

În acest video GRATUIT vei vedea cum poți sa înveți limba suedeză sau orice limba, în doar 6 luni.

Să-ți fie cu folos!

Ne revedem în vară cu următoarele cadouri pentru românii de pretutindeni.

QUARTO pentru o viață bună.

Dă un share și prietenilor tăi