Cadouri de Toamnă

Pentru o Viață mai Bună...oriunde te-ai afla

Suntem în plină toamnă.
Plouă și e frig? Ce dacă. Zâmbește!!!
Avem cadouri pentru tine!

Dă un share și prietenilor tăi

Calea către o viață mai bună

Toamnă iar… unii sunt mai nostalgici cu gândul la vara trecută, alții abia așteaptă să înceapă proiecte noi, alții pur și simplu continuă ceea ce deja au început.
Iar daca este toamnă – sa fie bogată! Anul acesta este un an al proiectelor împlinite.
Acum împărtășim cu tine ceea ce nouă ne umple sufletul. Pentru că iubim sa dăruim, pentru că iubim să creștem împreună, pentru ca IUBIM!
Cu drag îți oferim acum oportunitatea de a face ceva diferit, de a te (re)descoperi, de a împlini ceva ce poate simți că îți lipsește.

💙 Fie că alegi să te redescoperi prin scris…..
💙 Fie că alegi să aduci relaxarea în rutina ta zilnică prin practici simple…
💙 Fie că vrei să-ți ajuți copilul să-și descopere vocația…

Alege Cadoul ce ți se potrivește! Sau…toate

Viața ta Zen

Alexandra Vasilache, Zen LifeStyle Coach, pasionată de practicile orientale și Yoga pentru față, te invită într-o zonă a Alchimiei Feminine și ti-a pregătit un cadou care îți este de mare ajutor atunci cand vrei sa te relaxezi și să-ți regăsești echilibrul în viață.

Viața ta de părinte

Claudia Brighidovici, Psiholog, Parenting Coach și Consilier vocational ți-a pregătit Ebook-ul ”Consilierea Vocațională a adolescenților”, în care vei găsi informațiile esențiale despre acest aspect cu un impact major asupra viitorului copilului tău.

Viața TA de Scriitor

Mirela-Carmen Stancu, Nonfiction Writing & Book Coach, ți-a pregătit un EBook în care afli cum să te împrietenești cu Muza parcurgând pașii necesari scrierii unei Povești... fie că este fiction, fie că este nonfiction de tip memorii..

"Bucureșteancă devenită, dobrogeancă din născare, am studiat Matematică și Relații Economice Internaționale, dar apoi am fost cucerită de dezvoltarea personală și practicile orientale. In 2009 am obținut doua diplome în coaching una la Paris, alta în Marea Britanie. Anul trecut am redescoperit o dragoste mai veche, Yoga pentru față. Pasionată fiind, am studiat mai multe școli și mi-am construit propriul program bazat pe cele mai bune practici."

Nu prea poți să fii liniștită atunci când ai toată viața doua joburi – unul care ține de casă și altul din care câștigi bani. Așa ajungi să înoți printre îndatoriri și să uiți un pic de tine.

Relaxarea o amâni pe mai târziu. Pentru că atunci când ești „căpitan de navă” nu te retragi din post pur și simplu. Uneori poate fi chiar prea târziu, atunci când stresul își pune amprenta pe corpul tău fizic și apar diferite boli sau…riduri.

Am scris 6 practici antistres pentru implinire, autorealizare si reusita personala pentru ca le-am cunoscut, le-am aplicat si mi-au transformat viata.

Alchimia Feminină îți propune o oază de relaxare Zen LifeStyle ca să poți să te bucuri de echilibru in viață. Relaxarea mentală prin meditație poate fi o provocare pentru mințile efervescente – și totuși există o cale de a te împrieteni cu meditația.

"Sunt Claudia Brighidovici, psiholog, consilier vocațional, parenting coach. Misiunea mea este să ajut părinții de adolescenți și preadolescenți, prin intermediul sesiunilor de coaching sau al cursurilor online, să se redescopere pe ei înșiși și să se (re)conecteze cu copiii lor, pentru a le descoperi potențialul și pentru a-i ghida să ajungă adulți de succes."

Adolescenții din ziua de azi au crescut folosind tehnologia. Ei au o mare capacitate de adaptare și prețuiesc, mai mult decât adulții, schimbarea.

Alegerile pe care le pot face sunt nenumărate, însă cantitatea de informații din care să-și extragă acele alegeri este copleșitoare.

Tocmai de aceea, pentru a ajuta un adolescent să se pregătească pentru viață, este important să înțelegi prin ce trece.

Ca psiholog și consilier vocațional, dar mai ales ca om care a trecut prin asta, pot spune că orice drum greșit pe care o iei, sau orice întârziere în descoperirea celui mai bun mediu de lucru, înseamnă timp pierdut pentru a trece de la un job la altul, programe de studiu schimbate și, în general, multă instabilitate în viață.

Pentru a veni, astfel,  în sprijinul părinților și al copiilor lor, am creat un Ebook cu informațiile esențiale despre ceea ce înseamnă Consilierea vocațională a adolescenților între 14 și 20 ani.

 

Consilierea vocațională a adolescenților - Ebook

"Salut! Sunt Mirela-Carmen si… Misiunea mea este sa te ghidez pe Calea catre Cartea TA. În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, nu am mai stat pe gânduri. Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață de a ajuta pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu."

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar… numai Actiunea produce schimbarea!

👉 De la stres la probleme financiare, de la munca fără măsură la obiceiuri de scris total nesănătoase, de la… până la… am văzut probabil tot ce cauzează blocajul scriitorului. Crede-mă când îți spun că nu ești singur. Problema este că există multe abordări care… de fapt… nu îți arată cum să îți creezi o cale de a scrie personalizată. Și, nici măcar, nu îți dezvăluie cum poți să le integrezi cu ușurință in flow-ul tău zilnic.

👉 Aceasta este cauza pentru care am creat un Program de 21 de Zile de exercitii creative pentru scriitori. Iar, din acest program ti-am extras o Fisă de lucru care să te ajute să scrii. Să scrii zilnic câte o poveste. Să-ți inviți zilnic Muza și să nu te mai temi că s-ar putea să rateze întâlnirea.

Ce îți propun eu, în acest eBook – Fișă de lucru și care este soluția concretă?
Ei bine…

👉  Îți propun să te autoprovoci să scrii zilnic câte o poveste. Că este o poveste fiction sau nonfiction… doar tu hotărăști.
👉  Și pentru a nu te lăsa pradă întâmplării, îți pun la dispoziție fișa de lucru pe care eu o folosesc. Fie ca scriu un articol mai amplu, fie că lucrez la o carte ce include memorii. Ale mele sau ale altor oameni.
👉  În concluzie, anterior scrierii unei povești completează această fișă de lucru.
Vei vedea cât de ușor îți va fi să o scrii dacă ți-ai clarificat gândurile.

Dă un share și prietenilor tăi