Atelier online gratuit

devino părintele care îți dorești să fii

Cum te ajută Disciplina Pozitivă să-ți înveți adolescentul
Să Devină Responsabil, Respectuos și Să dezvolte Abilități necesare pentru o viață de succes

Să tot cauți răspunsuri, fără să le găsești, nu este ceva plăcut.

Nu este de MIRARE că ajungi să reacționezi nepotrivit în anumite discuții cu copilul tău 

EXPERIMENTĂM UNA DINTRE CELE MAI MARI  PROVOCĂRI ALE VIEȚII NOASTRE.

Dacă ești părintele unui adolescent/preadolescent, această perioadă poate fi o oportunitate fără precedent pentru a învăța cum să vă apropiați și să vă înțelegeți așa cum nu ați mai făcut-o până acum.

Rezultatele cele mai frumoase le vor obține părinții care vor înțelege ce au de făcut și ce au nevoie  copii lor să învețe.

CÂND?

Miercuri, 7 Aprilie, ora 19.00

Durata: 90 minute

Nu pierde această întâlnire,
orice altceva ai avea de făcut!

În fiecare zi, în fiecare oră

Părinții care practică DISCIPLINA POZITIVĂ
fac diferența!

Acest Atelier online te va învata sa implementezi simplu si rapid cativa pasi extrem de eficienti pentru redresarea relatiei sau pentru construirea ei.

Dacă vrei nu doar să menții o relație cu adolescentul tău, ci și să o ajuți să crească, într-o perioadă tulbure, în care și cele mai bune relații se clatină, dar și pe viitor – atunci alătură-te mie  în acest atelier și descoperă un mod nou de a crea conexiune.

Descoperă ceea ce adolescenții își doresc din suflet să audă de la părinți și cum pot face părinții să le vină în întâmpinare, folosind strategii care s-au dovedit a fi foarte eficiente de-a lungul timpului pentru milioane de părinți.

Asigură-te că vei fi prezentă pentru a descoperi cum să dai mai departe către copilul tău, educația pe care ți-ai însușit-o mai întâi tu sau riști să rămâi acolo unde ești acum și să te confrunți în continuare cu certuri, insulte, lipsă de respect, de responsabilitate, cărora nu mai știi cum să le faci față.

DESPRE GAZDĂ

CLAUDIA BRIGHIDOVICI

Am fost farmacist vreme de 22 ani, până când evenimente din viața mea     m-au determinat să fac o schimbare radicală de drum.

În prezent, sunt Coach si Practician avansat al Tehnicilor de Eliberare Emoțională.  Studiez Psihologia și sunt Masterand în Psihologie Clinică.

Dar, dincolo de pregătirea mea profesională, care este într-o continuă desfășurare, dincolo de sutele de ore de învățat, de sutele de cărți citite și de miile de euro cheltuite pe cursuri si formări (și asta numai in ultimii 4 ani), dincolo de toate acestea……sunt exact ca tine, cea care citesti acum aceste randuri.

Am o fiică de 14 ani cu care am trecut și încă mai trec prin diferite situații provocatoare.
Am învățat însă, în ultimii 4 ani, mai multe strategii/metode/abilități pe care să le folosesc în relația mea cu ea. Despre o parte din ele îți voi vorbi în acest atelier.

Povestea Emoției este un site/blog de educație online dedicat părinților de preadolescenți/adolescenți, pentru a-i ajuta să își creeze o viziune autentică și aliniată cu cine sunt ei cu adevărat, pentru a-i încuraja să se educe continuu în ceea ce privește arta de a fi părinte, astfel încât să poată transforma frica de o provocare, în curiozitatea de a o accepta și de a o înțelege.